magnesium maakt

Hardwaterontharder voor thuis en op kantoor

De aanwezigheid van overtollige mineralen zoals calcium en magnesium maakt water moeilijk. Hard water leidt tot verschillende problemen, zoals vuil sanitair, kalkaanslag, galvanische corrosie, droge huid en broos haar, een marktleider in het leveren van technologisch geavanceerde producten, biedt de beste hardwaterontharder voor thuis en op kantoor.

Waterontharders kunnen aan de muur worden gemonteerd naast de wasmachine (wasmachine Waterontharder), voor / na de bovenliggende opslagtank worden geplaatst en voor het hele huis worden gebruikt (Autosoft Waterontharder) of worden geïnstalleerd vóór de inlaatleiding naar de wasmachine, geiser en douche (Waterontharder in de badkamer). De waterontharders wisselen calcium- en magnesiumzouten uit met natrium om hard water om te zetten in zacht water. Zacht water helpt bij het genereren van extra schuim voor superieur en helderder wassen.

Als u de waterontharders aansluit op de bovenliggende opslagtanks, wasmachines of geisers, zorgt u ervoor dat het water dat u gebruikt zacht is voordat u het gebruikt. Zacht water produceert meer schuim, gebruikt minder wasmiddel, voorkomt kalkaanslag in de douche, verhoogt de levensduur van de elektronische apparaten en verbruikt ook minder water voor verschillende huishoudelijke taken.

Hard Water Softener for  Home and Office

waterontharder in India gebruikt de beste wateronthardingstechnieken. De geavanceerde waterontharders zijn ideaal voor woningen en kantoren. Het compacte ontwerp van de huishoudelijke waterontharders maakt het gemakkelijk om het apparaat te installeren, zelfs in een kleine ruimte. Of u zich nu zorgen maakt over de problemen van vuil sanitair, vlekken op keukenapparatuur, schilfers, haarschade of minerale afzettingen, de waterontharders van kunnen u helpen om de problemen aan te pakken. U kunt dit wateronthardersysteem kopen, verkrijgbaar tegen de beste prijs.

Voordelen van waterontharders

Ion-Exchange verzachtende technologie

Hard water wordt omgezet in zacht water door harde zouten van calcium en magnesium met natrium uit te wisselen met behulp van een ionenuitwisselingsproces. Dit wordt gedaan met behulp van harsparels beladen met natriumzouten, die harde zouten aantrekken en deze omzetten in zachte zouten.

Automatische regeneratie

waterontharder regenereert automatisch. De door een microprocessor gestuurde ontharder doorloopt automatisch 5 regeneratiefasen zonder handmatige tussenkomst of hulp van een operator voor regeneratie.

Compact en ruimtebesparend ontwerp

ruimtebesparend ontwerp

Waterontharders zijn compact en gemakkelijk te gebruiken. Ze nemen minder ruimte in beslag en kunnen eenvoudig in compacte ruimtes worden geïnstalleerd.

Gemeten geïnstalleerde waterontharder

Het is bekend dat de gemeten waterontharder het meest economische systeem is bij het overwegen van aspecten zoals zout en regenererend water tijdens de onthardingsprocedure. Deze ontharder heeft de neiging om te regenereren wanneer een bepaald niveau van onthard water is gebruikt, ongeacht hoe lang het duurt.
Dit is vrij nuttig omdat het het water onder of over niet regenereert wanneer de vraag wordt aangegeven. De hoeveelheid onthard water wordt bepaald door de hardheid van de inkomende watertoevoer, de ingebouwde capaciteit van de ontharder en ook het aantal mensen in het huishouden.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *