hardwaterontharders

Beste hardwaterontharders – filters voor kraan en douches!

Een aanzienlijke meerderheid van de mensen is voor hun dagelijkse behoeften afhankelijk van grondwater of rivierwater. Nu zal een persoon die deze bronnen heeft gebruikt, weten dat grondwater hard is en veel zout bevat
Het verklaart waarom de meeste mensen RO-waterzuiveraars in huis hebben. Dit harde water heeft andere ongewenste effecten.

• Het veroorzaakt hardnekkige bruine of witachtige vlekken op de vloeren en wanden van de badkamer.
• Het harde water veroorzaakt ongewenste afzettingen van zout op de zijkanten van uw keukengerei, plastic emmers, mokken en badkuipen.
• De zoutafzettingen verstikken ook de kranen door zich op de sproeiers op te hopen waardoor de waterstroom gedurende een periode wordt verminderd.
• De zoutafzettingen kleven aan uw elektrische apparatuur zoals warmwaterbatterijen waardoor hun efficiëntie wordt verminderd.
• Hard water vormt niet genoeg schuim met zeep en beïnvloedt daardoor het wassen van uw kleding.
• Hard water veroorzaakt overmatig uitdrogen van de huid door eraan te blijven plakken en ervoor te zorgen dat uw haar grof en ruw wordt, wat leidt tot haaruitval.

wordt verminderd

Wat is de oplossing voor deze problemen?

De perfecte manier om dit probleem op te lossen, is door een apparaat dat bekend staat als een waterontharder te installeren op uw kranen. Het is een soort filter voor je kranen en douches. Hiermee kunt u zacht water krijgen met een draai aan de kraan. We zullen het mechanisme van de hardwaterontharder onderzoeken wanneer we de koopgids bespreken.

In de tussentijd zijn hier de beste hardwaterontharders (filterarrangementen voor uw kranen en douches) beschikbaar op de markt.

Dit filter wordt geleverd met een uniek 4-laags filtersysteem om chloor en TDS te bestrijden. De gepatenteerde KDF-technologie van KDF Fluid Treatment Inc, VS elimineert tot 95% chloor. Een gepatenteerde combinatie van zeolieten en hardheidsdispersiemiddelen zorgt voor TDS.

bestaat uit het volgende

Het installeren van deze douche- en kraanfilter is eenvoudig, omdat dit product wordt geleverd met een doe-het-zelfpakket. Het 4-laags filtersysteem bestaat uit het volgende.

• microzeeflaag die dient om sedimenten, onzuiverheden en microdeeltjes op te vangen
• Een hardheidsverwijderende laag om de effecten van kalkaanslag en hard water TDS te verminderen
• De chloorverwijderingslaag vermindert tot 90% chloor en zorgt ook voor zware metalen zoals kwik en lood
• De nano-zilveren koolstoflaag om stank te verwijderen en de groei van bacteriën te voorkomen

Het systeem wordt geleverd met een vervangbare cartridge. Gewoonlijk gaat een cartridge ongeveer zes maanden mee. De waterkwaliteit bepaalt echter de levensduur van de cartridge. Het past in alle kraanmaten en kan goed werken met zowel warm als koud water. De filtersnelheid van ongeveer zes liter per minuut is indrukwekkend.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *